AJándék hónap új előfizetőknek

Már csak 2020. május 31-ig!

Rendelj 2020. május 31-ig PlaccOn előfizetést és
egy hónap díjmentes időszakot adunk ajándékba!

A koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetre való tekintettel úgy döntött a PlaccOn csapata, hogy a vendéglátásban kialakult nehéz helyzet áthidalása érdekében minden új partnerünknek egy díjmentes hónapot adunk ajándékba!

 

Kiknek biztosítjuk a díjmentes hónapot?

  • Új előfizetőknek, akik 2020. május 31-ig rendelik meg a PlaccOn-t.
  • A licenszidő kerül egy hónappal meghosszabbításra.

Miben nyújt még segítséget a PlaccOn éttermi rendszer?

Allergének kezelése

Gyakran fordulnak meg a éttermedben ételallergiás vendégek és a személyzetnek gondot okoz az allergének megjegyzése? A funkciónak köszönhetően az allergének megadásával máris olyan italokat/ételeket ajánlhat a felszolgáló munkatárs vendéged számára, amelyek garantáltan nem okoznak neki gondot!

Variációk és feltétek kezelése

Étlapodon szerepelnek olyan ételek, amelyek a kiírtakkal ellentétben másféle körettel is kérhetők, így cserélődik az egyik alapanyag a receptben? Például egy tésztakülönlegességet alapból rizstésztával kínálsz, de a vendég kérheti teljes kiőrlésű tésztával is? A variációk segítségével felugró választóablakban jelölheti ki a kolléga a kért tésztafajtát.

A tészta mellé felár ellenében további feltétek is kérhetők? Például shitake gomba, extra parmezán, vagy szójaszósz? A feltétek opcióval könnyedén választhatók az előre megadott értékek is.

Konyhai monitor / rendelésváró

Idáig csak álmodoztál a gyors rendelésfelvételről és előkészítésről? Mostantól a rendelésfelvétel pillanatában kezdődhet is az ételek elkészítése! A rendelésváró monitor segítségével ugyanis a rendelésfelvétel pillanatában megjelenik a konyhában is az elkészítendő termékek listája.

 

Az online éttermi rendszerben akár 3 rendelésnyomtató is beállítható, így a pult mellett akár a konyhában és a desszert előkészítőben is kinyomtathatók a rendelések munkatársaidnak.

Külön fizettetés egyszerűen

Idáig csak fejtörést és bonyodalmat okozott a számla külön fizettetése? Egyesével kellett összeadnod számológépen a fizetendő tételeket és rendszerint maradtak le fizetetlen ételek?

A PlaccOn éttermi rendszerben mostantól semmi sem marad hátra, néhány kattintással rendezheted le az asztalt, akár eltérő fizetési módokkal is.

Törzsvendég kedvezmények, bérletek

Nagy hangsúlyt fektetsz a visszatérő vendégek generálására? Adj teret fogyasztóidnak a rugalmas vendégkezelésnek köszönhetően. Állíts be előre személyre szabott kedvezményeket, vagy tedd lehetővé előre megvásárolt bérletek lefogyasztására.

Lejáratkezelés

Ha ideáig gondot okozott a lejáró termékek kisöprése, akkor mostantól semmit nem kell észben tartanod, a PlaccOn megteszi helyetted! Állíts be lejárati időt termékeidre (például süteményekre), és könnyedén követheted nyomon készleted alakulását, rendelhetsz pár kattintással friss terméket.

Mi mindent tud még a PlaccOn? 

N

Kiszállítási funkció

N

Változatok és feltétek kezelése

N

Allergének kezelése, keresése

N

Árukészlet kezelése, leltár

N

Pénztárgép kapcsolati lehetőség

N

Rendelésváró, konyhai monitor

N

Sorszámosztó

N

Elviteles áfa kezelése

N

Automatikus bevásárlólisták

N

Asztaltérkép

N

Asztalfoglalások rögzítése

N

Kedvezmények, jutattások kezelése

N

Törzsvendégek kezelése, hitelkeret

N

Pultos gyorseladási mód

N

Belső chat

N

Blokk- és rendelésnyomtatás

N

Riportok és szűrés

N

Kimutatások könyvelőnek

N

Online, telepítés nélküli használat

N

Több üzlet - egy felületen

N

Jogosultságok kezelése

Ingyenes demo verzió 14 napig

Regisztrálj most kötelezettségek nélkül a 14 napos demo verzióra!

A PlaccOn nem csupán vendéglátó szoftver, hanem egy vállalatirányítási rendszer, kizárólag olyan hasznos funkciókkal, amire éttermedben szükséged van!

Étterem tulajdonos vagy?

Vedd kézbe az irányítást! Naprakész riportok a Placcról bárhonnan, bármikor.

tovább…

Üzletvezető vagy?

Növeld üzleted eredményességét okos készletkezeléssel és csapatod munkájának hatékony szervezésével.

tovább…

Pincér vagy?

Felejtsd el a cetliket! Rendelésfelvétel gyorsan és elegánsan saját tablettel.  Üzenjetek egymásnak, hogy mindenki képben legyen a PlaccOn!

tovább…

Telepítés nélkül azonnal használható!

 

Telepítés nélkül azonnal használható!

 

A PlaccOn online éttermi rendszer felhő alapú, telepítés nélkül, automatikus frissítésekkel működik.

Mivel az adatok felhőben tárolódnak ezért bármikor, bárhonnan beléphetsz a rendszerbe! Mindezt biztonságosan, bármilyen okoseszközről!

Ők már rendet tettek a PlaccOn

Akik minket választottak

Rólunk mondták

„Más vállalkozásban, éttermekben dolgoztam már más rendszerekkel. A Placcont alaposan átnéztem egy barátunknál, a Kávétársaságnál. Nagyon logikus és nagy segítség a könyvelés előkészítésben is! A rendszer indulását követően jöttünk rá, hogy milyen sokat fogyasztanak a dolgozók és mennyi olyan termék van, ami nem fogy.”

Krasznai János

Főfotó, tulajdonos

„A PlaccOn bevezetése után derült fény számunkra arra, hogy mekkora készlethiánnyal küzködünk és milyen sokat fogyasztanak az alkalmazottaim. Ezért új belső szabályokat vezettünk be és gyakrabban leltározunk azóta. Az üzleten kívül is nagyon gyakran lépek be a rendszerbe.”

Mihály Tamás

Barracuda Bar, üzletvezető

„Fontos volt egy olyan rendszer részünkre, amiben a készletváltozást nyilván tudjuk tartani és képes blokk nyomtatásra. A PlaccOn felülete különösen tetszett, főleg az, hogy bárhonnan elérhetem. Mint tulajdonos, nagyon fontos számomra, hogy rá tudok nézni a statisztikákra akkor is, ha az üzeleten kívül tartózkodom.”

Patakfalvi Andrea

Kristály Cukrászda, tulajdonos

„Azért döntöttünk a PlaccOn mellett, mert jó a megjelenése és nagyon felhasználóbarát. Megrendelés után 2 napon belül feltöltöttük a rendszert adatokkal és már használtuk is. Nagyon könnyű volt a betanulás, az üzletkötő megmutatott mindent. A munkatársak nagyon örültek, hamar megtanulták.”

Hámory Szilvia

Víg Kalmár Étterem, üzletvezető

Ingyenes demo verzió 14 napig

Regisztrálj most kötelezettségek nélkül a 14 napos demo verzióra!

Tarts velünk a   !