AP-Cash csomag

Opcionális modulok és szolgáltatások:

MegrendelésA modul megoldást nyújt pultos kiszolgálásra, ideális megoldás akkor amikor a megrendelést a vendég nem azonnal kapja meg. Beállítható, hogy a rendszer a megrendeléskor egy sorszámot nyomtasson, vagy egy véletlenszerű ábrát (pl cica, krokodil).
A blokkra hivatkozva jelzi a rendszer ha elkészült a megrendelés. Nincs keveredés, csak profi gyors kiszolgálás.

 

A modul ára 2.500 Ft/hó+ÁFA

 

A modul használható konyhán vagy az előkészítő pultban is ahol a rendelések készülnek. Egy külön tablet vagy számítógép nézetére érkeznek a megrendelések sorrendben, megjegyzésekkel. A szakács vagy pultos átlátható módon értesül mit kell elkészítenie. jelölhetik hogy az adott megrendelés éppen készül és azt is, hogy az már elkészült. Az elkészült tételekről a Placc a rendelésfelelvő eszközön értesül.

 

A modul ára 2.500 Ft/hó+ÁFA

Igény esetén az eszközöket telepítjük a helyszínen. Arra is van mód, hogy az operációs rendszereket is feltelepítsük a számítógépere, így már nem kell mást tenned csak használni az éttermi rendszeredet. A telepítés tartalmazza minden rendelt eszköz beállítását és egy helyszíni oktatást is. De nem muszály ezt a szolgáltatást igénybe venni, a tölünk rendelt eszközöket telepített állapotban küldjük futárral, így csak be kell kapcsold az eszközöket.

  • Telepítés Budapesten és Pest Megyében: 19.900 Ft/hó+ÁFA
  • Telepítés Vidéken: Kérd ajánlatunkat
  • Operációs rendszer telepítés: 14.990 Ft+ÁFA/eszköz