Vendéglátó szoftver cukrászdák és pékségek részére

Allergének kezelése
Variációk és feltétek kezelése
Pénztárgép kapcsolat

Már napi 400 Ft-tól!

Miben nyújt segítséget a PlaccOn vendéglátó rendszer cukrászdák és pékségek részére?

Variációk és feltétek kezelése

A tortaféléket egészben, vagy szeletre is lehet kérni üzletedben? Rögzítsd a rendelést könnyedén variációk segítségével!

A torta rendelések mellé gyakran kínáltok gyertyákat és tűzijátékot? Vagy a cukrászdában/pékségben kávét is felszolgáltok, amely laktózmentes tejjel is kérhető? A feltétek segítségével könnyen és gyorsan választhatod ki a rendelési folyamatban felugró ablakban.

Allergének kezelése

Gyakran fordulnak meg a cukrászdában/pékségben ételallergiás vendégek és a személyzetnek gondot okoz az allergének megjegyzése? A funkciónak köszönhetően az allergének megadásával máris olyan mentes italokat/ételeket ajánlhat a felszolgáló munkatárs vendéged számára, amelyek garantáltan nem okoznak neki gondot!

 

Pultos kiszolgálás, sorszámosztó modul

Eltérő helyen történik a fizettetés és a fagylaltok szervírozása? Esetleg várni kell a rendelésre és a fizettetés utólag történik meg?

Legyen szó pultos-, vagy asztalnál történő kiszolgálásra, a sorszámosztó modul segítségével egyedi szám/ikon segítségével azonosítható be a rendelés.

Pénztárgép kapcsolat

A pénztárgép kapcsolatnak köszönhetően QR kód leolvasásra alkalmas pénztárgéppel egyetlen csippantással, automatikusan kerül nyomtatásra az adóügyi bizonylatot.

Lejáratkezelés

Ha ideáig gondot okozott a lejáró termékek kisöprése, akkor mostantól semmit nem kell észben tartanod, a PlaccOn megteszi helyetted! Állíts be lejárati időt termékeidre (például süteményekre, alapanyagokra), és könnyedén nyomon követheted készleted alakulását, friss termékeket rendelhetsz pár kattintással.

A készletkezelő segítségével a rendszer pedig automatikus bevásárlólistát is generál, amit egy gombnyomással küldhetsz is megrendelésre.

Egyszerű leltározás és készletkezelés

A PlaccOn több üzlet és raktár kezelésére is képes, árumozgatásokkal. Üzleted optimális működéséért automatikus bevásárlólistákat generál a rendszer, így a beszerzés is könnyebbé válik számodra.

Mi mindent tud még a PlaccOn? 

N

Leggyorsabb rendelésfelvétel

N

Változatok és feltétek kezelése

N

Allergének kezelése, keresése

N

Árukészlet kezelése, leltár

N

Pénztárgép kapcsolati lehetőség

N

Rendelésváró, konyhai monitor

N

Sorszámosztó

N

Elviteles áfa kezelése

N

Automatikus bevásárlólisták

N

Asztaltérkép

N

Asztalfoglalások rögzítése

N

Kedvezmények, jutattások kezelése

N

Törzsvendégek kezelése, hitelkeret

N

Pultos gyorseladási mód

N

Belső chat

N

Blokk- és rendelésnyomtatás

N

Riportok és szűrés

N

Kimutatások könyvelőnek

N

Online, telepítés nélküli használat

N

Több üzlet - egy felületen

N

Jogosultságok kezelése

Ingyenes demo verzió 14 napig

Regisztrálj most kötelezettségek nélkül a 14 napos demo verzióra!

A PlaccOn nem csupán vendéglátó szoftver, hanem egy vállalatirányítási rendszer, kizárólag olyan hasznos funkciókkal, amire a cukrászdában, pékségben szükséged van!

Tulajdonos vagy?

Vedd kézbe az irányítást! Naprakész riportok a Placcról bárhonnan, bármikor.

tovább…

Üzletvezető vagy?

Növeld üzleted eredményességét okos készletkezeléssel és csapatod munkájának hatékony szervezésével.

tovább…

Felszolgáló vagy?

Felejtsd el a cetliket! Rendelésfelvétel gyorsan és elegánsan saját tablettel.  Üzenjetek egymásnak, hogy mindenki képben legyen a PlaccOn!

tovább…

Telepítés nélkül azonnal használható!

 

Telepítés nélkül azonnal használható!

 

A PlaccOn online éttermi rendszer felhő alapú, telepítés nélkül, automatikus frissítésekkel működik.

Mivel az adatok felhőben tárolódnak ezért bármikor, bárhonnan beléphetsz a rendszerbe! Mindezt biztonságosan, bármilyen okoseszközről!

Ők már rendet tettek a PlaccOn

Akik minket választottak

Rólunk mondták

Más vállalkozásban, éttermekben dolgoztam már más rendszerekkel. A Placcont alaposan átnéztem egy barátunknál, a Kávétársaságnál. Nagyon logikus és nagy segítség a könyvelés előkészítésben is! A rendszer indulását követően jöttünk rá, hogy milyen sokat fogyasztanak a dolgozók és mennyi olyan termék van, ami nem fogy.

Krasznai János

Főfotó, tulajdonos

Fontos volt egy olyan rendszer részünkre, amiben a készletváltozást nyilván tudjuk tartani és képes blokk nyomtatásra. A PlaccOn felülete különösen tetszett, főleg az, hogy bárhonnan elérhetem. Mint tulajdonos, nagyon fontos számomra, hogy rá tudok nézni a statisztikákra akkor is, ha az üzeleten kívül tartózkodom.

Patakfalvi Andrea

Kristály Cukrászda, tulajdonos

A PlaccOn bevezetése után derült fény számunkra arra, hogy mekkora készlethiánnyal küzködünk és milyen sokat fogyasztanak az alkalmazottaim. Ezért új belső szabályokat vezettünk be és gyakrabban leltározunk azóta. Az üzleten kívül is nagyon gyakran lépek be a rendszerbe.

Mihály Tamás

Barracuda Bar, üzletvezető

Azért döntöttünk a PlaccOn mellett, mert jó a megjelenése és nagyon felhasználóbarát. Megrendelés után 2 napon belül feltöltöttük a rendszert adatokkal és már használtuk is. Nagyon könnyű volt a betanulás, az üzletkötő megmutatott mindent. A munkatársak nagyon örültek, hamar megtanulták.

Hámory Szilvia

Víg Kalmár Étterem, üzletvezető

Ingyenes demo verzió 14 napig

Regisztrálj most kötelezettségek nélkül a 14 napos demo verzióra!

Tarts velünk a   !