Pultozol vagy felszolgáló vagy?

 

A vendéglátás igazán kemény meló: reggeltől estig hajtás, sokszor szabadnapról csak álmodozva. Ha úszik a placc nem csak a vendégek, de akár a kollégáid is lehetnek türelmetlenebbek. Pörögni kell, sokszor  improvizálni és váratlan helyzeteket megoldani.

 

A PlaccOn szoftverét vendéglátós tapasztalattal rendelkező csapat fejlesztette, akik nagyon is tisztában vannak vele, milyen  gyorsaságot, felkészültséget és kitűnő csapatmunkát kíván az, hogy egy étteremben vagy kávézóban minden rendben legyen és a vendégek nyugodtan fogyasszanak.

Ennek ti vagytok a kulcsai! Miben segíti a napi munkát a Placcon?

Az első és legfontosabb felszolgálóként a villámgyors, pontos és rugalmas vendégkiszolgálás. 

Vedd fel az asztalfoglalásokat és a rendeléseket elegánsan, egy pillanat alatt egy tablet segítségével! Amikor felveszel egy rendelést és még a vendéggel beszélgetsz, a háttér már automatikusan meg is kapta az információt és el is kezdik az előkészítést. Amikor elkészült a rendelés, szintén egy gombnyomással jelzik neked és már viheted is a vendégednek!

Egyedi igények? Nem gond. A PlaccOn a leggyakrabban rendelt termékeket jeleníti meg elsők között.  Minden tételnél lehetőség van az egyedi igények egyértelmű jelölésére.

→ Egy nagy asztaltársaság fizeti az egész estés fogyasztását?
→ Vannak, akik együtt fizetnek bankkártyával, van, aki külön készpénzzel, és valaki fizetett egy kört mindenkinek a saját fogyasztásán kívül, ráadásul vegyesen fizet?
→ Bonyolultan hangzik?

A PlaccOn pincér program segítségével egy pillanat tételesen szétbontani a számlát és a fizetési módokat.

Ismerd meg a PlaccOn összes funkcióját!