Pultozol vagy felszolgáló vagy?

 

A vendéglátás igazán kemény meló: reggeltől estig hajtás, sokszor szabadnapról csak álmodozva. Ha úszik a placc nem csak a vedégek, de akár a kollégáid is lehetnek türelmetlenebbek. Pörögni kell, sokszor  improvizálni és váratlan helyzeteket megoldani.

 

A PlaccOn szoftverét vendéglátós tapasztalattal rendelkező csapat fejlesztette, akik nagyon is tiszában vannak vele, milyen  gyorsaságot, felkészültséget és kitűnő csapatmunkát kíván az, hogy egy étteremben vagy kávézóban minden rendben legyen és a vendégek nyugodtan fogyasszanak.

Ennek ti vagytok a kulcsai! Miben segíti a napi munkát a Placcon?

Az első és legfontosabb felszolgálóként a villámgyors, pontos és rugalmas vendégkiszolgálás. 

Vedd fel az asztalfoglalásokat és a rendeléseket elegánsan, egy pillanat alatt egy tablet segítségével! Amikor felveszel egy rendelést és még a vendéggel beszélgetsz, a háttér már automatikusan meg is kapta az információt és el is kezdik az előkészítést. Amikor elkészült a rendelés szintén egy gombnyomással jelzik neked és már viheted is a vendégednek!

Egyedi igények? Nem gond. A PlaccOn a leggyakarabban rendelt termékekeket jeleníti meg elsők között.  Minden tételnél lehetőség van az egyedi igények egyértelmű jelölésére.

→ Egy nagy asztatársaság fizeti az egész estés fogyasztását?
→ Van akik együtt fizetnek bankkártyával, van aki külön készpénzzel és valaki fizetett egy kört mindenkinek a saját fogyasztásán kívük, ráadásul vegyesen fizet?
→   Bonyolultan hangzik?

A PlaccOn pincér program segítségével egy pillanat tételesen szétbontani a számlát és a fizetési módokat.

Ismerd meg a PlaccOn összes funkcióját!