Csapatmunka a PlaccOn

Felejtsd el a cetliket! Üzenjetek a PlaccOn egymásnak a belső chat segítségével. Adjátok át a fontos információkat és jelezzetek vissza egymásnak , ha megoldódott egy feladat. Így senkit nem ér meglepetés és minden adott, hogy mindig jó hangulat legyen a PlaccOn! 

Mai napom

Kezdd a napot a PlaccOn! Már a kezdőképernyő segít eligazodni a napi teendőidben, és minden fontos információról első kézből értesülsz:

– Van foglalás aznapra?

– Érkezik szállító?

– Honnan és mit szükséges rendelni?  Tekintsd át gyorsan a bevásárló
listákat szállítók szerint! Automatizáljátok az állandó rendeléseket!

Milyen feladatokat kell elvégezned aznap?

– Üzentek valamit a Kollégáid, amit fontos tudnod?

– Vannak lejáratközeli termékek? Ennek tudatában alakítsátok ki az értékesítést, hirdessetek akciókat és ajánlásokat!

A Mai napom funkció lehetőségeit igazítsátok saját üzletmenetetekhez! 

 

Üzenetek

A vendéglátás nagyrészt csapatmunka! Előfordul, hogy úszik a Placc és improvizálni kell! Nagyon fontos a gyors és pontos információáramlás a felszolgálók és a háttér között. Ebben segít a Placc belső chat funkciója. Csak egy pillantás, és minden fontos tudnivaló előtted!

Sok felesleges feladattól és rohangálástól kímélitek meg magatokat, ha a csapaton belül gyorsan célba ér az  információ.

Soron kívül rendelni kell valamit? Speciális igényű vendég érkezik? Szinte minden nap rejt valami kihívást magában, amit csapatként kell megoldanotok. Ennek az alapja az együttműködés és a jó kommunikáció.

Üzenj a kollégáidnak, mire kell odafigyelniük a következő napon! Ne bízd a cetlikre vagy arra, hogy „majd úgyis észreveszi”.

Segítsétek egymás munkáját gyors információáramlással, így minden időben el lesz végezve és nem érnek meglepetések. Alakítsatok ki csekklistákat és ha valami kész van, egyszerűen pipáljátok ki, hogy a többiek is tudják, ezzel már nem kell foglalkozni.

Használjátok az üzenet funkciót az egyedi feladatok és a beosztás egyeztetésére.

Beosztás

A beosztások kezelésének is megfelelő plattformja a PlaccOn rendszere.  

A műszakot indíthattok és zárhattok,  aminek segítségével pontosan követhetitek a munkaidőt és a forgalmakat is.  

Átláthatóság a Placcon: a műszakok nyitása és zárása, valamint a  műszakváltás segíti az átláthatóságot, így egyértelmű és pontos lesz az elszámolás.

További funkciók a PlaccOn!

Vendégkiszolgálás

Üzletvezetés

Riportok