A legmodernebb kávézó szoftver

Szupergyors rendelésfelvétel,
variációk és allergének kezelése,
barista monitorral.

Már napi 400 Ft-tól!

Miben nyújt segítséget kávézódnak a PlaccOn?

Variációk és feltétek kezelése

Az itallapon szereplő espresso, cappuccino, latte macchiato számos kávéfajtából elkészíthető? A világos- és sötét pörkölés mellett koffeinmentes, vagy dupla shot variációk is kérhetők? A variációk funkcióknak köszönhetően könnyű és gyors a vendégkiszolgálás, nem mellesleg a termékfeltöltéssel sem kell órákat eltöltened.

Nagy hangsúlyt fektetsz az ételintoleranciában szenvedő vendégek igényeinek kiszolgálására? Laktózmentes tejet, mandulatejet, szójatejet, rizstejet, vagy akár zabtejet is tartasz készleten? A feltétek funkciókkal gyorsan és könnyedén javasolhat kollégád tejkülönlegességet és rögzítheti a speciális igényeket, egyetlen gombnyomással.

Allergének kezelése

Gyakran fordulnak meg a kávézódban ételallergiás vendégek és a személyzetnek gondot okoz az allergének megjegyzése? A funkciónak köszönhetően az allergének megadásával máris olyan italokat/ételeket ajánlhat a felszolgáló munkatárs vendéged számára, amelyek garantáltan nem okoznak neki gondot!

Barista monitor / rendelésváró

Idáig csak álmodoztál a gyors rendelésfelvételről és előkészítésről? Mostantól mire a pincér a pultba ér, már viheti is ki a rendelést! A rendelésváró monitor segítségével ugyanis a rendelésfelvétel pillanatában megjelenik a barista munkatársnak az elkészítendő termékek listája.

Pultos kiszolgálás, sorszámosztó modul

Gyakran fordulnak meg a kávézóban olyan vendégek, akik a pultnál fogyasztják el rendelésüket, vagy nem tudjátok előre, hol foglalnak helyet? A gyorseladás és sorszámosztó modul segítségével mostantól egyszerűbbé válik a pultos kiszolgálás is! Fizettesd azonnal, vagy a kinyomtatott sorszámosztóval adj lehetőséget új rendelés későbbi leadására.

Törzsvendég kedvezmények, bérletek

Nagy hangsúlyt fektetsz a visszatérő vendégek generálására? Adj teret fogyasztóidnak a rugalmas vendégkezelésnek köszönhetően. Állíts be előre személyre szabott kedvezményeket, vagy tedd lehetővé előre megvásárolt bérletek lefogyasztására.

Lejáratkezelés

Ha ideáig gondot okozott a lejáró termékek kisöprése, akkor mostantól semmit nem kell észben tartanod, a PlaccOn megteszi helyetted! Állíts be lejárati időt termékeidre (például süteményekre), és könnyedén nyomon követheted készleted alakulását, rendelhetsz pár kattintással friss terméket.

Mi mindent tud még a PlaccOn? 

N

Leggyorsabb rendelésfelvétel

N

Változatok és feltétek kezelése

N

Allergének kezelése, keresése

N

Árukészlet kezelése, leltár

N

Pénztárgép kapcsolati lehetőség

N

Rendelésváró, konyhai monitor

N

Sorszámosztó

N

Elviteles áfa kezelése

N

Automatikus bevásárlólisták

N

Asztaltérkép

N

Asztalfoglalások rögzítése

N

Kedvezmények, jutattások kezelése

N

Törzsvendégek kezelése, hitelkeret

N

Pultos gyorseladási mód

N

Belső chat

N

Blokk- és rendelésnyomtatás

N

Riportok és szűrés

N

Kimutatások könyvelőnek

N

Online, telepítés nélküli használat

N

Több üzlet - egy felületen

N

Jogosultságok kezelése

Ingyenes demo verzió 14 napig

Regisztrálj most kötelezettségek nélkül a 14 napos demo verzióra!

A PlaccOn nem csupán vendéglátó szoftver, hanem egy vállalatirányítási rendszer, kizárólag olyan hasznos funkciókkal, amire a kávézódban szükséged van!

Kávézó tulajdonos vagy?

Vedd kézbe az irányítást! Naprakész riportok a Placcról bárhonnan, bármikor.

tovább…

Üzletvezető vagy?

Növeld üzleted eredményességét okos készletkezeléssel és csapatod munkájának hatékony szervezésével.

tovább…

Barista / pincér vagy?

Felejtsd el a cetliket! Rendelésfelvétel gyorsan és elegánsan saját tablettel.  Üzenjetek egymásnak, hogy mindenki képben legyen a PlaccOn!

tovább…

Telepítés nélkül azonnal használható!

 

Telepítés nélkül azonnal használható!

 

A PlaccOn online éttermi rendszer felhő alapú, telepítés nélkül, automatikus frissítésekkel működik.

Mivel az adatok felhőben tárolódnak ezért bármikor, bárhonnan beléphetsz a rendszerbe! Mindezt biztonságosan, bármilyen okoseszközről!

Ők már rendet tettek a PlaccOn

Akik minket választottak

Rólunk mondták

Más vállalkozásban, éttermekben dolgoztam már más rendszerekkel. A Placcont alaposan átnéztem egy barátunknál, a Kávétársaságnál. Nagyon logikus és nagy segítség a könyvelés előkészítésben is! A rendszer indulását követően jöttünk rá, hogy milyen sokat fogyasztanak a dolgozók és mennyi olyan termék van, ami nem fogy.

Krasznai János

Főfotó, tulajdonos

Fontos volt egy olyan rendszer részünkre, amiben a készletváltozást nyilván tudjuk tartani és képes blokk nyomtatásra. A PlaccOn felülete különösen tetszett, főleg az, hogy bárhonnan elérhetem. Mint tulajdonos, nagyon fontos számomra, hogy rá tudok nézni a statisztikákra akkor is, ha az üzeleten kívül tartózkodom.

Patakfalvi Andrea

Kristály Cukrászda, tulajdonos

A PlaccOn bevezetése után derült fény számunkra arra, hogy mekkora készlethiánnyal küzködünk és milyen sokat fogyasztanak az alkalmazottaim. Ezért új belső szabályokat vezettünk be és gyakrabban leltározunk azóta. Az üzleten kívül is nagyon gyakran lépek be a rendszerbe.

Mihály Tamás

Barracuda Bar, üzletvezető

Azért döntöttünk a PlaccOn mellett, mert jó a megjelenése és nagyon felhasználóbarát. Megrendelés után 2 napon belül feltöltöttük a rendszert adatokkal és már használtuk is. Nagyon könnyű volt a betanulás, az üzletkötő megmutatott mindent. A munkatársak nagyon örültek, hamar megtanulták.

Hámory Szilvia

Víg Kalmár Étterem, üzletvezető

Ingyenes demo verzió 14 napig

Regisztrálj most kötelezettségek nélkül a 14 napos demo verzióra!

Tarts velünk a   !