Kávézó vagy étterem tulajdonos vagy? Több üzleted is van vagy bővülni szeretnél

 

Vállalkozásod megtérülése egy egészen egyszerű logika mentén megtervezhető:  Mennyi a kiadásod? Mennyi a bevételed? És mennyi a kettő közti különbség?

Tulajdonosként komplex folyamatokat kell átlátnod és minden nap döntéseket hoznod. A napi pörgésben sokszor a legkézenfekvőbb változtatásokat nem tesszük meg, ami pedig az eredményességet növelné. A mindennapi rutint átlátni és a folyamatokat időnként újragondolni, nagyot lendíthet a csapatod munkájának hatékonyságán és az üzleteid működésének eredményességén.

Okos készletkezelés a eredményességért és a fenntarthatóságért!

Vajon átlátod minden kiadásod? 
Ismered a költségeid szerkezetét?
Melyek a fix költségeid és melyek a hibákból és nem hatékony működésből fakadó költségek?
Tudod, hogy a beszállítóid árai hogyan alakulnak?

Vedd a kezedbe a Placc számait, hogy bonyolult számítások nélkül, egyszerű lekérdezéssel választ kapj minden kérdésre, ami alapján üzleti döntéseid meghozod és  segíteni tudod csapatod munkáját a hatékony működés érdekében. 

Több üzleted is van? Ez esetben is egy gombnyomás az üzletek együttes és egyedi statisztikáinak lekérései, sőt különböző szempontok szerint hasonlíthatod össze működéséüket. Adj át készletet egyik üzletből a másikba, vegyél fel új terméket egy gombnyomással akár több egységbe is. Üzenj az egész csapatnak, tervezzetek közös akciókat! A lehetőségek szinte határtalanok!  

Lásd át bárhonnan, bármikor, hogy mi történik az üzleteidben. Riportok és szűrések a tervezhetőségért és az átlátható napi működésért.

A PlaccOn éttermi szoftvert a felszolgálók és az üzletvezetők mindennapi munkájának hatékonyságát nagy mértékben növeli. Minden folyamatot mérhetően, átláthatóan kézben tarthatsz.

Használd a riportok adatait a csapatod teljesítményének ösztönzésére!

 

Egy online éttermi szoftver használata nagyban növeli a csapatod részére alkalmazható motivációs lehetőségek palettáját, hiszen a riportok és statisztikák biztosítják a kitűzött célok mérhetőségét.

– Vezessétek be teljesítmény alapú bónuszokat

– Találjatok ki napi versenyeket: kerüljön a fókuszba egy termék, aminek a termék értékesítési számait meghatározzátok. Jutalmazd meg azt a helyet vagy csapattagot, aki e fölött teljesít. Törd meg a munka monotonitását egy kis házi versennyel!

Ismerd meg a PlaccOn összes funkcióját!