2021. áprilisában 3 új funkcióval bővült a PlaccOn rendszere, amelyek egyrészt a belső munkát gyorsítják és segítik, másrészt a vevők tájékoztatását segítik elő.

 

Sorszámkijelző modul

Legújabb fejlesztésünk a vevők tájékoztatását szolgálja. Az elkészült ételek/italok sorszámának kijelzése egy “smart TV-re” vagy egyéb eszközre. A kijelzőn a vendéged nemcsak az elkészült rendelés sorszámát láthatja, hanem a várakozó és éppen készülő sorszámokat is. A modulnak köszönhetően folyanamtos tájékoztatást kap a vendég a rendeléséről, megszűnik a kiabálás a vendégtérben.

A részletekről itt tájékozódhatsz.

 

Asztali alkalmazás

Asztali gépekre letölthető alkalmazás, amelynek segítségével nemcsak a lehető leggyorsabban nyitható meg a PlaccOn admin felülete, hanem a KIOSK mód segítségével a böngésző fejléce és a Windows tálca is elrejthető.

Hogyan működik?

  • Töltsd le a „PlaccOn asztali alkalmazást” az alábbi linkre kattintva, amely a letöltést követően az asztalon érhető el.
  • Ha érintőképernyős gépen dolgozol és letöltést követően nem jelenne meg az asztalon az alkalmazás, akkor:
    • kattints a nagyító ikonra a bal alsó sarokban,
    • keresd meg a PlaccOn alkalmazást,
    • nyomj rá jobb egérgombot és tűzd ki a tálcára.

 

Új funkció a riportokban

Partnereink kérésére bekerült a riportok közé a „napi bevételek” riport, amellyel óránkénti lebontásban tekinthető meg az adott napon befolyt bevételek és eladások számai. Ennek a riportnak a segítségével eladási trendeket figyelhetünk meg, például melyek a legforgalmasabb órák az adott napokon.