Éttermi szoftver szezonális vendéglátóhelyekre fókuszálva

Szupergyors rendelésfelvétel,
variációk és allergének kezelése,
rendelésváró, konyhai monitor szakácsoknak.

Akár már 3 hónapra is!

Szezonálisan üzemelő balatoni éttermek, kávézók, pizzériák, büfék, gyorséttermek, cukrászdák és bisztrók igényeire szabva, akár már 3 hónaptól!

Miben nyújt segítséget a PlaccOn éttermi rendszer?

Nem kell fizetni a parkoltatásért

A következő szezonig díjmentesen parkoltathatod PlaccOn hozzáférésedet! Semmilyen adat nem veszik el, következő évben onnan folytathatod a rendszer használatát, ahol abbahagytad!

Variációk és feltétek kezelése

Étlapodon szerepelnek olyan ételek, amelyek a kiírtakkal ellentétben másféle körettel is kérhetők, így cserélődik az egyik alapanyag a receptben? Például egy tésztakülönlegességet alapból rizstésztával kínálsz, de a vendég kérheti teljes kiőrlésű tésztával is? A variációk segítségével felugró választóablakban jelölheti ki a kolléga a kért tésztafajtát.

A tészta mellé felár ellenében további feltétek is kérhetők? Például shitake gomba, extra parmezán, vagy szójaszósz? A feltétek opcióval könnyedén választhatók az előre megadott értékek is.

Sorszámosztó modul

Eltérő pultban történik a fizettetés és az ételek/italok szervírozása? Esetleg a fizetésre csak a felszolgálást követően kerül sor, de ehhez egy egyedi azonosítóra van szükséged?

A sorszámosztó modul segítségével egyedi számmmal, vagy emblémával történik az azonosítás, gyorsan és egyszerűen rendezhető a rendelés összege.

Konyhai monitor / rendelésváró

Idáig csak álmodoztál a gyors rendelésfelvételről és előkészítésről? Mostantól a rendelésfelvétel pillanatában kezdődhet is az ételek elkészítése! A rendelésváró monitor segítségével ugyanis a rendelésfelvétel pillanatában megjelenik a konyhában is az elkészítendő termékek listája.

 

Az online éttermi rendszerben akár 3 rendelésnyomtató is beállítható, így a pult mellett akár a konyhában és a desszert előkészítőben is kinyomtathatók a rendelések munkatársaidnak.

Pénztárgép kapcsolat

A pénztárgép kapcsolatnak köszönhetően QR kód leolvasásra alkalmas pénztárgéppel egyetlen csippantással, automatikusan kerül nyomtatásra az adóügyi bizonylatot. 

Külön fizettetés egyszerűen

Idáig csak fejtörést és bonyodalmat okozott a számla külön fizettetése? Egyesével kellett összeadnod számológépen a fizetendő tételeket és rendszerint maradtak le fizetetlen ételek?

A PlaccOn éttermi rendszerben mostantól semmi sem marad hátra, néhány kattintással rendezheted az asztalt, akár eltérő fizetési módokkal is.

Mi mindent tud még a PlaccOn? 

N

Kiszállítási funkció

N

Változatok és feltétek kezelése

N

Allergének kezelése, keresése

N

Árukészlet kezelése, leltár

N

Pénztárgép kapcsolati lehetőség

N

Rendelésváró, konyhai monitor

N

Sorszámosztó

N

Elviteles áfa kezelése

N

Automatikus bevásárlólisták

N

Asztaltérkép

N

Asztalfoglalások rögzítése

N

Kedvezmények, jutattások kezelése

N

Törzsvendégek kezelése, hitelkeret

N

Pultos gyorseladási mód

N

Belső chat

N

Blokk- és rendelésnyomtatás

N

Riportok és szűrés

N

Kimutatások könyvelőnek

N

Online, telepítés nélküli használat

N

Több üzlet - egy felületen

N

Jogosultságok kezelése

Ingyenes demo verzió 14 napig

Regisztrálj most kötelezettségek nélkül a 14 napos demo verzióra!

A PlaccOn nem csupán vendéglátó szoftver, hanem egy vállalatirányítási rendszer, kizárólag olyan hasznos funkciókkal, amire üzletedben szükséged van!

Tulajdonos vagy?

Vedd kézbe az irányítást! Naprakész riportok a Placcról bárhonnan, bármikor.

tovább…

Üzletvezető vagy?

Növeld üzleted eredményességét okos készletkezeléssel és csapatod munkájának hatékony szervezésével.

tovább…

Pincér vagy?

Felejtsd el a cetliket! Rendelésfelvétel gyorsan és elegánsan saját tablettel.  Üzenjetek egymásnak, hogy mindenki képben legyen a PlaccOn!

tovább…

Telepítés nélkül azonnal használható!

 

Telepítés nélkül azonnal használható!

 

A PlaccOn online éttermi rendszer felhő alapú, telepítés nélkül, automatikus frissítésekkel működik.

Mivel az adatok felhőben tárolódnak ezért bármikor, bárhonnan beléphetsz a rendszerbe! Mindezt biztonságosan, bármilyen okoseszközről!

Ők már rendet tettek a PlaccOn

Akik minket választottak

Rólunk mondták

Más vállalkozásban, éttermekben dolgoztam már más rendszerekkel. A Placcont alaposan átnéztem egy barátunknál, a Kávétársaságnál. Nagyon logikus és nagy segítség a könyvelés előkészítésben is! A rendszer indulását követően jöttünk rá, hogy milyen sokat fogyasztanak a dolgozók és mennyi olyan termék van, ami nem fogy.

Krasznai János

Főfotó, tulajdonos

Fontos volt egy olyan rendszer részünkre, amiben a készletváltozást nyilván tudjuk tartani és képes blokk nyomtatásra. A PlaccOn felülete különösen tetszett, főleg az, hogy bárhonnan elérhetem. Mint tulajdonos, nagyon fontos számomra, hogy rá tudok nézni a statisztikákra akkor is, ha az üzeleten kívül tartózkodom.

Patakfalvi Andrea

Kristály Cukrászda, tulajdonos

A PlaccOn bevezetése után derült fény számunkra arra, hogy mekkora készlethiánnyal küzködünk és milyen sokat fogyasztanak az alkalmazottaim. Ezért új belső szabályokat vezettünk be és gyakrabban leltározunk azóta. Az üzleten kívül is nagyon gyakran lépek be a rendszerbe.

Mihály Tamás

Barracuda Bar, üzletvezető

Azért döntöttünk a PlaccOn mellett, mert jó a megjelenése és nagyon felhasználóbarát. Megrendelés után 2 napon belül feltöltöttük a rendszert adatokkal és már használtuk is. Nagyon könnyű volt a betanulás, az üzletkötő megmutatott mindent. A munkatársak nagyon örültek, hamar megtanulták.

Hámory Szilvia

Víg Kalmár Étterem, üzletvezető

Ingyenes demo verzió 14 napig

Regisztrálj most kötelezettségek nélkül a 14 napos demo verzióra!

Tarts velünk a   !