Van egy kis éttermed vagy kávézód? Lehet még nem is álmodsz arról, hogy több lesz, pedig a fejlődés útja előbb-utóbb ide vezet téged is! Készülj fel!

A PlaccOn funkcióival több üzlet készletét, termékeit és riportjait kezelheted, hogy a legjobb döntéseket hozd meg tervezés során.

 

Thanks God it’s Friday!

 

 

Ismered a Fridays-t? A világszerte jelenlévő étteremlánc egy kis hangulatos hellyel kezdte működését New Yorkban. Alan Stillman 1965-ben nyitott kis sarki étterme a vidám felszolgálók, a klassz hangulat és minőségi ételek védjegyével mára milliók törzshelyévé vált.

Mit gondolsz Allen ambiciózus, tapaszalt üzletember volt? Sokkal hétköznapibb motivációk vezették: nőkkel akart ismerkedni.  Allen Stillman Manhattan keleti oldalán, a Queensboro híd közelében lakott, ahol számos légitársasági stewardessel, divatmodellel, titkárnővel és más fiatal, egyedülálló emberrel élt, és remélte, hogy egy bár megnyitása segít neki találkozni a hölgyekkel.  Annak ellenére, hogy nem volt tapasztalata az vendéglátásban, azt a célt tűzte maga elé, hogy a megszokott sörözők helyett, újjáéleszti a kényelmes, társasági koktélparti hangulatot a közösségben. Saját 5000 dollárjával és még egyszer ennyivel, amit édesanyja kölcsönzött neki, belevágott az étterem megvalósítsába.

A Fridays azóta hamisítatlan enteriőrjével, az ételek minőségével és főként az utánozhatatlan hangulatával világszerte ismert franchise lett.

 

Egy üzletet vezetni, két-három kis helyet menedzselni vagy egy franchise-t vinni, teljesen más  kihívásokkal állít szembe. Fonos látni az egységek működését forgalmi- és készlet adatait együtt és külön külön is. A sok közös feladatot pedig együttesen is elvégezheted minden üzletre, növelve ezzel a hatékonyságod. Ugyanaz a termékpaletta? Elég egyszer felvinni és beárazni, és az minden kiválasztott egységben megjelenik. Ugyanez a lehetőség a készlet- és raktárkezeléssel, sőt a csapaton belüli kommunikáció kapcsán is.

 

A PlaccOn éttermi szoftver felületén kialakított rendszered, azaz termékek árakkal, receptúrák, készletek és raktár, beszállítók listája és minden egyéb, a működéshez elengedhetetlen információ egyszerűen adaptálható egy újonnan nyílt üzletedbe, sőt kitelepülés vagy szezonális egység működése során is. 

Az információkat, készleteket és riportokat egy helyen látod és lehetőséged van egyszerre módosítani árakat, itallapot, akciókat. Hangold össze akcióid és a készletkezelést gördülékeny információ áramlással. 

 

A kommunikáció, az áru- és készletek áramlása pofon egyszerű a PlaccOn segítségével. Üzenj a csapatodnak személyre szabottan vagy üzletekre bontva.

A dolgozók munkájánk szervezése, műszakok és beosztáskezelés egyszerűen kezelhető akkor is ha egy egy munkatársad akár több üzletben is dolgozik vegyesen.

Törzsvendégeid is nagyra fogják értékelni, hogy a szokásainkat vagy az egyedi kedvezményüket bármely üzletedben gördülékenyen kezelik.

 

 

A PlaccOn riportjai segítségével a tervezéshez és a stratégiai döntések meghozatalához szükséges statisztikákat egy felületen látod és azt különböző szempontok szerint szűrheted:

Vizsgáld meg időszakonként üzleteid teljesítését! Lásd egyben őket és külön-külön is, sőt össze is hasonlíthatod egyes üzleteid működését különböző szempontok szerint.

Szervezz, tervezz és optimalizálj a PlaccOn!

Korábbi cikkeink

Újdonság: online rendelési modul

Újdonság: online rendelési modul

  Kiszállításra váltanál, de nincs erre alkalmas weboldalad? Csak egy Facebook oldallal rendelkezel, de szeretnél online rendelést biztosítani vendégeidnek? A PlaccOn online rendelési modulja azonnal indítható, weboldal nélkül is használható online étlapot...