Az üzlet(ek) és raktár(ak) készlettartalma kezelhető itt: https://placcon.onlineettermirendszer.hu/stock/index

A felső szűrősávban név, raktár és minimum / maximum készlet alapján tudsz keresni. Több raktárat az üzlet beállításokban tudsz felvinni (a beállítások / üzletek menüponton belül kattints a saját üzletedre, majd lépj a raktárak lapfülre).

Aktív gomb: ha a passzív termékekre szeretnél keresni, állítsd „inaktív” állásba a gombot.

Minimum készlet: azok a termékek, amelyekből rendelésre szorulsz (hogy mikor figyelmeztet, azt a termékfeltöltésnél a „” tudnod beállítani.

Maximum készlet: a termék feltöltésénél meghatározott „átlagos rendelési mennyiség” fölötti készletszámot mutatja meg. Tipp: használd ezt a szűrőt arra, hogy megnézd, mely termékekből van túlkészletezésed à csinálj ezekre akciót.

 

Rendezési funkciók

Egy oldalon alapértelmezetten 20 termék látható. Ha több terméked van, az oldal alján található lapozóval tudsz léptetni az oldalak között. Ha egy oldalra szeretnéd rendezni a termékeket (ez lassíthatja az oldalbetöltést), akkor kattints az „összes” gombra.
 

Az oszlopok tetején található fel/le nyilacskákra kattintva tudod rendezni az adott oszlopok listájának sorrendjét. Tipp: kattints a besorolásnál a fel/le nyílra és egymás alatt találod tematikusan az alapanyagokat, vagy a késztermékeket.

Készlet elrejtése gomb: kipipálva egy olyan listát kapsz, amiben nem látható az aktuális készletmennyiség oszlop. Ennek célja, hogy leltározáshoz üres leltárívet nyomtass az alkalmazottadnak. Mire jó ez? Ha úgy szeretnéd a leltározást elvégeztetni, hogy a kolléga nem látja, hogy miből mennyinek kellene lennie készleten.

Vak leltárív exportálása: jelöld ki a készlet elrejtése gombot, majd az export lenyílóban válaszd ki, hogy milyen fájlformátumban szeretnéd a kapott listát lementeni.

Exportálás: az aktuális listát tudod exportálni pdf-be, vagy excelbe. Ha egy szűrt listát szeretnél lementeni, használd a fenti szűrőket.