1. Rendeld meg a modult, ha még nem tetted meg! Ezt követően küldünk egy regisztrációs linket, amin be tudsz lépni a „PlaccOn Online Rendelés adminba”. https://www.restaurantlogin.com

2. Ez a felület fog fogadni, az első belépésnél.

3. Név és Cím
Minden mezőt megfelelően tölts ki!

4. Helyszín
A „tű” helyét a térképen mindenképp helyezd el, mert ha nem módosítasz rajta, a rendszer hibaüzenetet fog dobni!

5. Étterem weboldala
Válassz a szerint, hogy milyen honlapja van az éttermednek!

6. Konyha kiválasztása
Itt több opciót is megadhatsz egyszerre.

7. Felvétel + Szállítás
A további két pontot, szintén üzlete válogatja.

8. Szállítás
A kiszállítási zónát/zónákat mindenképp meg kell adni, amennyiben kiszállítást vállalsz! Amint a második képen látszik, több adatot tudsz rögzíteni a zónák kijelölésénél. Például, hogy adott zónába milyen szállítási költséggel dolgozol.

9. Asztalfoglalás
Itt az igent kell választanod, ha előrendelést szeretnél felvenni. Ez a két pont összefügg a rendszerben. (Valamint a jövőben is fontos lehet, ha szeretnéd, hogy asztalfoglalást lehessen leadni a rendszeren keresztül. Amennyiben nincs rá szükséged, akkor nem publikálod majd az oldalon.)

10. Előrendelés
Ennek a segítségével az ügyfél előre le tudja adni rendelését. (Jelen esetben leadja a rendelést, és akár adott időpontban nálad fel is veheti az elkészült rendelését.)

11. Nyitvatartás
Ezt is mindenképp add meg! Ahogy látszik, különböző nyitvatartásokat adhatsz meg az egyes szolgáltatásokhoz. (Természetesen ezek használata nem kötelező.)

Plusz funkció még, hogy adott időszakokra egyedi nyitvatartási időt állíthatsz be, vagy jelezheted, hogy zárva lesztek/vagytok.

12. Rendelés későbbre
Ezen pont elfogadása nagyban megkönnyítheti munkátokat, érdemes az igent választani.

13. Adó
Itt mindenképp „Az étalap árai már tartalmazzák az adót” opciót válasszátok, és add meg az adó kategóriákat megfelelően, vagy adj hozzá eltérő adókategóriát!

14. Fizetési módok
Állítsd be a fizetési módokat! Fontos, hogy a PlaccOn-nal szinkronban legyen ez is.

15. Részletek és általános szerződési feltételek
Add meg a cégadatokat, a következő ablakban pedig fogadd el a feltételeket, miután elolvastad a rendszer feltételeit!

Fontos: Ez az alkalmazás csak EGY készüléken futhat!

Javasolt eszköz: https://placcon.hu/termek/lenovo-tab-viii-8/

16. Rendelések kezelése

Arra az iOS vagy Android telefonra/tabletre töltsd le a Restaurant alkalmazást, amin majd az üzletben szeretnéd fogadni, kezelni a bejövő rendeléseket. Érdemes olyan készüléket választani, amit más munkára nem használsz, hogy az alkalmazás mindig elsődlegesen futhasson rajta munkaidőben. Ha megadod a kiválasztott eszköz telefonszámát vagy email címét, akkor azonnal kapsz egy letöltési linket a rendszertől.

17. Menü beállítása
– Készítsd el az étlapot, amit szeretnél megjeleníteni az online felületeteken!
– Hozz létre főkategóriákat, adj hozzá képet és leírást (a kategóriák eltérhetnek a PlaccOn kategória hierarchiájától.)
– Hozz létre termékeket a kategóriák alá!

További segítségért kattints a Mutasd gombra!

FONTOS!
– A PlaccOn szinkronizáció feltétele, hogy a termékek változatok, feltétek neve teljesen megegyezzen – karakter pontosan – azzal, ahogy a PlaccOn-ban szerepel, ezért érdemes a listából másolni, és ide beilleszteni.
– Az itt megadott kiszállításos/elviteles árak eltérhetnek, a PlaccOn-ban megadott ártól, a PlacccOn-ba már a felülírt ár fog befutni ha itt eltérő árat adsz meg.
– Figyelj, hogy olyan ÁFA-t válassz ki a termékhez, ami a PlaccOn-ban is szerepel az adott terméknél, vagy vedd fel a PlaccOn-ba az adott ÁFA kört a termékhez legalább opcióként.
– „Több méret” opció a Változatoknak felel meg a PlaccOn-ban!

18. Riasztási hívás
Ez nem kötelező mező, de praktikus. (Javasoljuk akár az üzletvezető számát megadni ide.)

19. Közzététel
Össze tudod kapcsolni ezt a rendszert a Facebook oldaladdal, vagy a honlapoddal is, beágyazókód segítségével.

20. Az alábbi lehetőségek fizetős opciók, nincsenek benne az alapdíjban: Sales optimalizált weboldal, Küldés mobil appra, Branded mobile app, Online fizetés.

21. Ha ezekkel megvagy, jelezd ügyfélszolgálatunknak a help@placcon.hu címen vagy a +3614900015 számon. Mi segítünk a rendszerek összekapcsolásában.

22. Javasoljuk, hogy vizsgáld meg a többi menüpontot is, mert rengeteg lehetőséget rejt.
Például kuponkódokat tudsz generálni vásárlóidnak, hírlevelet tudsz küldeni a feliratkozóknak vagy akár szórólapot is tervezhetsz.