Új munkatárs meghívása esetén a rendszer automatikus levélben megküldi a belépéshez szükséges felhasználónevet és egy megerősítő linket. A link csak 24 óráig érvényes: erre kattintva tudja megerősíteni belépési szándékát és saját jelszót generálni a felhasználó. Ha nem kattint 24 órán belül a linkre, az érvényét veszti.
Ilyen újra kell küldeni a jelszógeneráló e-mailt, azaz „token újraküldésre” van szükség. Ennek lépései:

- Kattints a Beállítások / Munkatársak menüpontba
- Mivel az adott munkatárs még nem erősítette meg regisztrációs szándékát, ezért állítsd passzív módba a képen látható „aktív”gombot.
- Keresd ki az így kapott listában az adott munkatárs nevét, majd kattints az adatlapjába.
- Az oldal aljára görgetve pedig kattints a „token újraküldése” gombra.
